28.09.2023

Genel Müdür Dr. Şaban KONDİ "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" Konulu Konferans Verdi

28 Eylül 2023 Perşembe günü Karabük İl Müftülüğü tarafından, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı konferans düzenlendi.

Karabük 100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen programa Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi konuşmacı olarak katıldı.

Program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon gösterisi, İl Müftüsü Ercan Aksu'nun açış konuşması ardından Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi'nin "Peygamberimiz , İman ve İstikamet" konulu konferansı ile devam etti.

Hatimle Teravih Namazı kıldıran Din görevlilerine teşekkür belgelerinin verilmesi, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.

Konferansa; Genel Müdür Dr. Şaban Kondi, Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz, İl Müftüsü Ercan Aksu ve çok sayıda vatandaş katıldı.